Thursday, December 16, 2010

ais krim potong: kacang merah

hey.hey!
siapa suka makan aiskrim?
yeah. i love ice-cream!
tak kiralahh apa jenis aiskrim pun.
vanila, coklat, keladi, durian, jagung, segala nya lahhh. 
suka gilaaa!


jangan sebut lah Baskin Robbin ke, Haagen Daz ke.
yang tu kompen lah kan gila punya sukaa!
cuma, tak mampu lahh nak makan selalu2.
seminggu sekali pun tak. 
sedihhh pulak. 


anyway.
entry ni nak bagitau je.
hari ni saya makan aiskrim potong perisa kacang merah!.
weeee~



cemburu tak?
hehehe.
bosan sangat.
plan nak keluar teman kawan survey tempat training kat KL tak jadi.
so, after doing house chores,
saja gedik nak makan aiskrim ni.

ehem2. maggi pun macam sedap je.
sejak cuti semester ni tak makan pun lagi. 
err. siapa mahu maggi??

4 comments:

Tupai Karan said...

my mum suka mkn perisa kacang merah ni. mmg sedap. ada yg jenis durian la, mcm2 lg.

saya tetap suka aiskrim lemon yg dalam ada vanilla tu. ;)

Latest Entry : Penanggal Di Tingkap Part 2 : Penanggal Sulung

ainraus said...

hah. suka jugakk! :)

H said...

yeay!
sukeee ais krim jgk!
=)

ainraus said...

kan? sedapp~