Friday, November 5, 2010

Jualan Gudang Metrojaya MITC

okay.
semalam 4 November 2010.
bermula nya Jualan Gudang Metrojaya sehingga 7 Nov.
banyak pakaian untuk lelaki dan wanita juga untuk kanak-kanak.
ada juga barang perhiasan dapur dan perkakas rumah.
tapi itu semua saya tak peduli.
baju atau blouse atau dress pun saya tak tertarik.
saya cuma mahukan ini!

ANNA SUI




ROXY



tapi saya tahu.banyak lagi nak pakai duit.
lagipun harganya masih lebih RM100 walaupun jualan gudang.
okayy.hentikan angan-angan. 


5 comments:

- koroe - said...

perfume lagi..patut la dari jauh bau tadi..blog ni rupenye..haha

Nur Izzaty said...

beeeeeeeeeeestnye jualan jualan gudang niiii!! kan best kalau ade kat melaka. da lame da shopping sakan! heeee (:

PRINCESS... said...

koroe..HEHE..suka sangat dgn perfumes. :)

tety.balik sini cepat lahh. :)

Nur -al- Ain said...

eh g gk ke? alaaa, nape kite tak jumpe? ain pegi dari hr first smpi hr last kot..hahaha, terbeli gk parfume di situ.. wahahaaaa

PRINCESS... said...

tu lahh, i pergi 1st day je. then tanak pergi lagi. sebab tade duit. :)