Friday, November 12, 2010

Its been awhile

hari ini.
mood saya ntah ke mana.
ke laut agaknya.
bosan,bila pegang nota pening dan mengantuk.
letak nota ke tepi.
tak tahu pulak nak buat apa.
tiba perasaan nak edit blog ni datang.
saja. nak tukar pemandangan.
so,how was it? better?

next,
tiba-tiba tangan ni rajin nak tengok post lama-lama.
antara entry yang terawal saya post bila mula berjinak dengan dunia blog.
HAHAHAHAAHHA.
tu je yang mampu saya luah kan.
macam budak sekolah baru kenal dunia. :P
tapi,
kenapa dulu entry saya lebih seronok berbanding sekarang?
dan saat-saat yang gembira je saya ceritakan.
sekarang dah tiada momen bahagia ke?
mungkin ke sebab dulu punya entry banyak gambar?
tidak jugak.
hidup makin mencabar.
dan kita semakin matang.

okay. abaikan entry ni.
sebab saya pun taktahu apa yang saya carut kan.
sekian. ayuh! study. :(

4 comments:

Kuwe said...

HAHAHAHA.


tu untuk entry lama aku gak. haha.

PRINCESS... said...

:)

Nur -al- Ain said...

study2!!!

entry lame2 mmg cm *)*&% hahaha..ta[i syg nk buang, kenangan ;)

PRINCESS... said...

HAHAH. kan? lawak je bila baca balik.